Het Wellnest

Combineer je wellnessmoment met een deugddoende activiteit. 

Ontspanning gegarandeerd!

Wat te doen in de omgeving?

 Combineer je relaxmoment of overnachting met een leuke activiteit in onze mooie omgeving.
We geven alvast onze favoriete tips in een straal van 25km.

hr29.png
Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen

In de nabije omgeving zijn er talloze mogelijkheden om prachtige wandelingen of fietstochten te maken. 

Op 4 km van ons Wellnest kan je gaan wandelen door de bomen in Bokrijk of in het prachtig natuurdomein De teut. Op een halfuurtje rijden vind je prachtige bloesemwandelingen, het natuurdomein Kiewit, het Nationale Park Hoge Kempen.

shoppen

Shoppen

Op 10 minuutjes rijden kan je een hele dag spenderen in het shopparadijs Hasselt of op 25 km vind je de Designer outlet Shopping.

cultuur

Cultuur

We bevinden ons vlakbij allerlei mijnsites zoals Be Mine in Beringen. Bezoek de prachtige historische erfgoedsite Landcommanderij Alden Biesen of laat je onderdompelen in de geschiedenis van onze voorouders in het Gallo-Romeins museum.

In Hasselt vind je ook nog het Nationaal jenevermuseum

en het Modemuseum.

trekpleisters

Trekpleisters

Onze omgeving heeft enkele prachtige bekende trekpleisters die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld maar aan Fietsen door de bomen of de doorkijkkerk in Borgloon.

actie

Actie

Combineer de rust met een portie actie. Op het racecircuit van Zolder of het Kartcircuit in Genk vinden snelheidsduivels zeker hun gading.

Waterratten kunnen terecht in het Subtropisch zwemparadijs Molenheide. Bij mooi weer raden we Kajakken op de Maas of varen met stilsloepen aan.

sport

Sport

Naast de vele MBT-routes in omgeving kan je ook gaan muurklimmen en zelfs indoor skiën! Duikers kunnen terecht bij Duikcentrum Todi.

Voor ieder wat wils dus..

eten en drinken

Eten en drinken

In de omgeving zijn er talloze restaurants en brasserieën voor elk budget. Onze favorieten zijn Sans GèneDe Spork en De Martinell. Voor een lekker Limburgs streekbiertje kan je terecht in de Brouwerij van Ter Dolen.

speciaals

Specials

Mag het eens een andere ervaring zijn? Je kan gaan Vespa rijden of wat dacht je van wandelen met alpaca's?

Ontdek het zelf. Neem contact met ons op en boek jouw afspraak bij Het Wellnest in Zonhoven.