Het Wellnest

We zijn terug geopend! Wees welkom!

Je eigen privé wellness

Dat doet wonderen voor je geest en je lichaam. Maar daar stopt het niet bij Het Wellnest, jouw privésauna in Zonhoven. We hebben een compleet uitgeruste wellnessbeleving voor je klaar staan, waar je op honderd-en-een manieren volledige rust vindt.

wave
Finse sauna Wellnest

Finse sauna

De Finse sauna is een traditionele sauna voor algemeen welbehagen van lichaam en geest, gebaseerd op hete stenen en droge lucht.

Het Wellnest Zonhoven Infraroodsauna

Infraroodsauna

Een weldaad voor je lichaam, heerlijke ontspanning voor je geest. Met een infraroodsauna beleef je pure wellness.

regendouche

Regendouche

Vergeet al je zorgen tijdens een verkwikkende douche onder een échte regendouche. Je voelt de stress meteen wegstromen.

Het Wellnest Zonhoven, stoomcabine

Stoomcabine

Al eeuwenlang zijn de voordelen van stoomcabines bekend. Je komt eruit als een ander mens, volledig uitgerust én met een stralend gezonde, gereinigde huid.

Terras & Lounge

Terras & Lounge

Ontspan met een heerlijk drankje op je eigen, private terras met lounge. Helemaal uitgerust voor totale relaxatie – dat merk je meteen.

Dompelbad

Dompelbad

Een dompelbad na een intense sessie in de sauna: is er iets leukers? De temperatuurschommeling zet je zintuigen op scherp. En maakt de beleving totaal.

Jacuzzi

Jacuzzi

Beleef wellness als een écht vip, in onze exclusieve jacuzzi met 71 ontspannende jets, waterval, air-blower, led-verlichting en radio/mp3-aansluiting. Zet je favoriete muziekje op, laat de led-verlichting zijn werk doen en vergeet even de wereld rondom je.

Relaxruimte

Relaxruimte

Wil je even uitrusten van die inspannende ontspanning? Trek je dan even terug op je privé-terras met lounge of in de relaxruimte met sofa en tv – terwijl je een lekker drankje uit de minibar neemt.

Ontdek het zelf. Neem contact met ons op en boek jouw afspraak bij Het Wellnest in Zonhoven.